Hava Durumu

Tırın çarptığı karı-koca hayatını kaybetti

null

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2017 16:10
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2017 16:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Tırın çarptığı karı-koca hayatını kaybetti
Sivas’ın Koyulhisar ilçesinde kontrolünü kaybeden tır önce bir otomobile daha sonra da yol kenarında yürüyen 60 yaşındaki Halil ve eşi Aysel Ünlüsoy’a çarptı. Kazada karı-koca olay yerinde hayatını kaybetti.

Kaza saat 14.30 sıralarında Koyulhisar ilçesi D-100 karayolunda meydana geldi. Erzincan’dan İstanbul istikametine gitmekte olan Salih U. (68) idaresindeki 60 RF 162 plakalı tır, şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu ilk önce Ömer Yaylı (71) idaresindeki 58 KA 760 plakalı otomobile arkadan ardından ise yol kenarında yürüyen Halil ve eşi Aysel Ünlüsoy çiftine çarptı. Kazanın ihbar edilmesinin ardından olay yerine 112 sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptığı inceleme karı-kocanın hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından çiftin cenazesi Koyulhisar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Tır şoförü Salih U. kaza sonrası polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Kazada hayatını kaybeden Halil Ünlüsoy’un Saadet Partisi eski Koyulhisar İlçe Başkanı olduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.