Hava Durumu

Suudi heyet Kaşıkçı için Ankara'da

Kayıp gazeteci Cemal Kaşıkçı soruşturmasıyla ilgili Suudi Arabistan'dan bir heyet Ankara'ya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2018 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2018 13:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Suudi heyet Kaşıkçı için Ankara'da

Washington Post yazarı Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın, 2 Ekim'de evlilik işlemleri için gittiği ve bir daha dışarı çıkmadığı Suudi Arabistan'ın Levent'teki İstanbul Başkonsolosluğu önündeki bekleyiş sürerken Suudi Arabistan'dan bir heyet Ankara'ya geldi.

SUUDİ HEYET ANKARA'YA GELDİ

Suudi Arabistan'dan bir heyetin, gazeteci CemalKaşıkçı'nın kaybolmasıyla ilgili soruşturma kapsamında Türkiye'ye geldiğiöğrenildi. Ankara'ya ulaşan Suudi heyetle Türk yetkililer arasında hafta sonunda görüşmeler yapılması bekleniyor.

SUUDİ GAZETECİ CEMAL KAŞIKÇI'NIN AKIBETİ

Suudi reformistler için önemli bir platform olan Al Watan gazetesinekatkı veren ve aynı zamanda Washington Post gazetesinde de yazılar yazanKaşıkçı'dan, 2 Ekim'de resmi işlemler için gittiği Suudi Arabistan'ın İstanbulBaşkonsolosluğu'na girdikten sonra haber alınamamıştı.

Emniyet kaynaklarınca yapılan değerlendirmede, Kaşıkçı'nın gittiğiSuudi Arabistan Başkonsolosluğu'ndan bir daha çıkmadığı teyit edilirken,başkonsolosluk binasında aynı saatlerde, 2 uçakla İstanbul'a gelen, aralarındayetkililerin de yer aldığı 15 Suudi vatandaşının bulunduğu, bu kişilerin dahasonra geldikleri ülkelere döndüklerinin belirlendiği kaydedilmişti.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca Kaşıkçı'nın kaybolmasına ilişkinbaşlatılan soruşturma devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.