Hava Durumu

Şeytanın aklına gelmez! Yatağa bağlı çıplak fotoğraf ile...

Amerika'da 25 yaşındaki kadın akıllara durgunluk veren bir olaya imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2018 13:23
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2018 13:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Şeytanın aklına gelmez! Yatağa bağlı çıplak fotoğraf ile...

Eski sevgilisi Mark Weeks tarafından tecavüze uğradığı ve kaçırıldığı yalanını uyduran 25 yaşındaki ABD'li Jessica Nordquist'in yalan iddiasını daha inandırıcı kılmak adına internetten sahte hamilelik karnı da aldığı ortaya çıktı.

ABD'nin New York kentinde yaşayan Jessica Nordquist geçtiğimiz yıl Haziran ayında İngiltere'nin başkenti Londra'ya taşındı.

Jessica bir süre sonra Londra'da çalıştığı şirkette Mark Weeks ile tanıştı ve ikilinin arasındaki ilişki aşka dönüştü. Fakat ikili bir süre sonra ayrıldı.

Mark ve iş arkadaşları bir süre sonra sahte e-posta hesaplarından, Jessica'nın kaçırıldığını ve tecavüze uğradığını belirten mesajlar almaya başladı.

Gönderilen mesajların birinde "Jessica Nordquist senin çocuklarını bizden koruyor. Jessica'yı bu gece kaçırdık ve tecavüz ettik" yazıyor ve Jessica'nın iç çamaşırlı bir fotoğrafı da bulunuyordu.

Kasım ayında Mark'tan ayrılan Jessica, eski erkek arkadaşına ayrıldıktan sonra ondan hamile olduğu yalanını attı.

Jessica bir süre sonra da bebeği düşürdüğünü söylemeye başladı. Jessica bir süre sonra sahte hamilelik karnı aldığını itiraf etti.

Mahkeme, kötü amaçlı e-posta göndermek, taciz ve adaleti yanıltma suçları sebebiyle Jessica'ya 5 yıl hapis cezası verdi.

Mark, Jessica'nın gönderdiği sahte e-postalar sebebiyle kariyerinin sonlanabileceğinden endişe ettiğini fakat adaletin yerini bulmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.