Hava Durumu

Samet Aybaba'dan önemli açıklamalar!

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Beşiktaş maçı sonrası dikkat çeken ifadeler kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2019 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2019 12:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Samet Aybaba'dan önemli açıklamalar!

Oyunun kontrolü bizdeydi. Fena da başlamadık. Ama 20-25'ten sonra bireysele döndük. Bizim için tehlikeydi bu. Biz takım halinde oynayan takımız. Sorunumuz sebebiyle öne geçemdik. Çok basit goller yedik. Özellikle ikinci gol...Kendi ayağımızdaki topu rakibe verdik.

Son 20 dakikada net pozisyonlar bulduk. 3-4 taneden bir tanesini atsaydık oyun farklı yere dönerdik."

"5 MAÇTAN 3'ÜNÜ KAZANMALIYIZ"

"Bizim en büyük şansımız futbol şehri olmamız. Bu dinamikler harekete geçerse, gücü ortada. Önümüzde zor maçlar var. Bundan sonraki 5 maçtan 3'ünü kazanmamız lazım.

Kötü giden skorlardan dolayı, iş strese döner ve futbolcularımız bunu kaldıracak gücü yok."

"LATOVLEVİCİ İSTEDİKLERİMİ BAŞARAMADI"

"Dışardan bakınca öyle görülüyor. İçerde farklı şeyler var. Hangi oyuncuyu alacağım konusunda kısıtlı imkanlarım var. Latovlevici istediklerimi başaramadı. Ben de hızlı oyuncu tercih ettim. Ama elimizdeki imkanlar çok geniş değil. İstediğimiz oyuncuyu istediğimiz yere sokamıyoruz ve oyun da buraya geliyor."

"EN İYİSİ SAKHO AMA..."

"Bizim elimizdeki her oyuncu kıymetli. Kısıtlı kadroyu doğru kullanmak lazım. Elimizde Sakho diye bir santrafor var. Umut da çok iyi. Ama en iyi Sakho ve uzun süredir yararlanamıyoruz. Tunay'dan da yararlanamıyoruz. Sırası geldikçe hepsinin oynama şansı çok yüksek."

"UMUT NAYİR İYİ İŞLER YAPIYOR"

"Umut Nayir iyi şeyler yapıyor. Benim her oyuncum iyidir. Hepsi kıymetli. "

"SADECE GÜLÜYORUZ"

"Futbolun genel sorunlarını çözemedikten sonra yabancı kuralını vs çözemeyiz. Futbol ekonomisi battı her şey battı. Biz altyapıya hem yönelelim dedik. Serbest bırakalım arkadaşlar. 20 yabancı oyuncusu olan takım var bizim 9... Futbolun acıklı tarafı burası. Biz sadece gülüyoruz. Çünkü hiçbir şeyi doğru yapmıyoruz. Gençleri çıkartırken zorlanıyoruz, ediyoruz ama kurtuluş burada. Yabancı sayısını serbest bırakalım arkadaşlar. Kimler bizim ülkemizde oynar diye bir bakalım..."

  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.