Hava Durumu

Şahin: Siyasi figür değilim

5 yıl süreyle başkanlık yaptığı İMO Bursa Şubesi'ni ziyaret eden Cumhur İttifakı Nilüfer Belediye Başkan Adayı Necati Şahin, "Nilüfer'i yaşanabilir bir şehir yapmak için 50 yılını planlayacağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2019 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2019 12:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Şahin: Siyasi figür değilim

Cumhur İttifakı Nilüfer Belediye Başkan Adayı Necati Şahin, 5 yıl süreyle başkanlık yaptığı İMO Bursa Şubesi'ni ziyaret etti. Şahin, meslektaşlarıyla buluşmasında, şehirleşmede inşaat mühendislerinin rolü hakkında görüş alışverişinde bulundu.

ŞAHİN BAŞKANLIĞA YAKIŞIR

Ziyarette konuşan İMO Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, yerel seçimleri önemsediklerini belirterek, "Necati Şahin'i hepimiz tanıyoruz. Kendisinden çok şey öğrendiğimiz, gayretine bilgisine şahit olduğumuz değerli bir meslektaş abimizdir. Başkan seçildiğinde çok üst düzey bir yönetim yapacağına inanıyorum. Belediye başkanlığına yakışacaktır. İyi bir sonuç elde etmesini diliyorum" dedi.

'SİYASİ FİGÜR DEĞİLİM'

Cumhur İttifakı Nilüfer Belediye Başkan Adayı Necati Şahin de, İMO yöneticiliği süreci hakkında bilgiler verdiği konuşmasında, "Ben meslek odası temelli biriyim. Siyasi bir figür değilim. Nilüfer'in sorunlarını çok iyi biliyoruz. Nilüfer'deki hormonlu ruhsatlara dur demek lazım. Plan notlarıyla Nilüfer'in genleriyle oynandı. "Nilüfer'i yaşanabilir bir şehir yapmak için 50 yılını planlayacağız" diye konuştu.

'NİLÜFER'İ ALMA ŞANSIMIZ YÜKSEK'

Seçimi kazanma şanslarının çok yüksek olduğunu dile getiren Şahin, "Cumhurbaşkanımız Nilüfer'le yakından ilgileniyor. Kendisinin bu ilgisi bizleri ayrı motive ediyor. Cumhur İttifakı ilçemizde gücümüze güç kattı. Seçimi alırsak sizden bir kardeşiniz orada olacak. Sizlerin derdini çok rahat anlayacak biriyim. Nilüfer'i birlikte planlayacağız" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.