Hava Durumu

Pamela Anderson'dan 'aldatıldım' paylaşımı

Sahil güvenlik'in yıldızı Pamela Anderson, Instagram hesabındna yaptığı paylaşımla Adil Rami'nin kendisini aldattığını ve 2 yıllık ilişkilerinin bittiğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2019 13:21
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2019 13:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Pamela Anderson'dan 'aldatıldım' paylaşımı

Instagram hesabından bir açıklama yapan 51 yaşındaki model, "İki kadının aklını ve kalbini kontrol etmek nasıl mümkün olabilir?" dedi.

Kendisini aldatan Adil Rami'ye 'canavar' diyen Anderson, "Hayatımın son iki yılı yalanmış. Büyük bir aşka inanmıştım Kandırıldım. Öğrendiğim kadarıyla ikili bir hayat yaşıyormuş." ifadelerini kullandı.

İşte Anderson'un açıklamasının ilk bölümü:

Bunu kabullenmek çok zor. Hyatımın son 2 yılından fazlası meğer yalanmış. Kandırıldım! Büyük bir aşk yaşıyorduk! Son günlerden öğrendiğim şeylerden sonra yıkıldım.!

Öğrendiğim şey de onun çift bir hayat yaşadığıydı. Eşlerinin oturduğu evlerde yakın yerlerde kız arkadaşlarıyla buluşan başka futbolcular hakkında şakalar yapardı. O adamlara canavar derdi! Fakat bu daha da kötü. Herkese yalan söyledi.

O bir canavar!

İki kadının aklını ve kalbini kontrol etmek nasıl mümkün olabilir? Başkaları olduğuna da eminim. O bir canavar! Birçok insana destek olup, yardım ederken nasıl oldu da kendime yardım edebilecek kadar zeki olamadım.

Anderson, açıklamasının geri kalanında çok yaralandığını ve toparlanmasının zor olduğunu söyledi.

Pamela Anderson, Marsilya forması giyen 33 yaşındaki Adil Rami'nin maçlarını tribünden takip ediyordu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.