Hava Durumu

Osmangazi Belediyespor'da Transfer Zamanı

Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Osmangazi Belediyespor, tecrübeli sporcuları ile birlikte kadrosuna taze kan getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2018 18:17
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2018 18:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Osmangazi Belediyespor'da Transfer Zamanı

Geçtiğimiz yıl 11. sırada bitirdiği Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nde bu yıl üst sıraları hedefleyen Osmangazi Belediyespor, transfer çalışmalarına yoğunlaştı. Dış transferlerde oldukça seçici davranan Süper Lig ekibi, Mudanya Dinçspor'un başarılı sol kanat oyuncusu Ecem Sevilmiş'i kadrosuna dahil ederken Bursagücü'nde kiralık olarak oynayan orta oyun kurucu Ebru Öztürk ile de 1 yıllık sözleşme imzaladı. Bunun yanı sıra mevcut kadrodaki Sibel Gündoğdu, Yaren Berfe Göker, Buse Erdoğan, Büşra Yüce, Najiba Ahmadi, Zeynep Erat, Ceren Subaşı, Damla Karameşe, İrem Kurt, Betül Osmanoğlu ve Nurşah Sancak gibi isimlerle iç transferlerdeki sözleşmeleri yenileyen Osmangazi Belediyespor, başarılı sporcularıyla nikah tazeledi.

Osmangazi Belediyesi Başkan Yardımcısı Erkan Albayrak'ın da hazır bulunduğu imza töreninde konuşan Osmangazi Belediyespor Kulübü Asbaşkanı Cihat Yusufoğlu, "Geçtiğimiz sezon kurmuş olduğumuz genç kadroyla, ligin üst sıralarında yer alan önemli takımlar ile başa baş mücadele ettik. Önümüzdeki sezonu üst sıralarda bitirerek, iddialı bir sezon geçirmek istiyoruz. Hem kulüp hem sporcular adına hayırlı olmasını diliyor, bizlerden desteğini esirgemeyen Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar'a teşekkür ediyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.