Hava Durumu

Okulda skandal! Kadın öğretmen öğrencisiyle ilişkiye girince...

28 yaşındaki evli müzik öğretmeni 16 yaşındaki erkek öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdiği için birinci dereceden cinsel istismarla suçlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2019 14:48
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2019 14:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Okulda skandal! Kadın öğretmen öğrencisiyle ilişkiye girince...

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Washington eyaletinde yaşanan olayda 28 yaşındaki Olivia Sondheim, 16 yaşındaki öğrencisiyle defalarca cinsel ilişkiye girdiği için hapse atıldı.

2014 yılında evlenen Olivia Sondheim, bir yıl sonra Lynnwood lisesinde müzik öğretmeni olarak çalışmaya başladan genç kadın, okuldaki çocuklarla fazla samimi olmaya başladı.

Adı açıklanmayan bir öğrencisiyle cinsel anlamda yakınlaşan kadının mahkeme raporlarına göre öğrencisiyle 10 kez cinsel ilişkiye girdiği belirlendi.

Yine mahkeme belgelerine göre Sondheim, 2016 yılında başka bir öğrencisiyle daha cinsel ilişkiye girdi ancak bu soruşturma o dönem sonuçsuz kaldı.

Sondheim'in yaklaşık 3 yıl süren sapıklığı iddialar araştırıldığı sırada okul yönetiminin görevine son vermesiyle bitti.

Dava görülmeye başladığı sırada mahkeme sapık öğretmene kurbanla temas kurmasını engelleyen ve çocukların olduğu ortamda çalışamayacağı cezalar verdi.

Sondheim bu süreçten sonra emlakçılık yaparak yaşamaya başladı. (Fotoğrafta Sondheim'in düğününden bir kare görünüyor.)

Bazı öğrencilerin daha sonra ifade vermesinin ardından Çarşamba günü Sondheim'in evine baskın düzenleyen polis, genç öğretmeni gözaltına aldı.

Öğrenci, parkta, gezide ve evinde sapık öğretmenle birlikte olduğunu kabul etmişti.

Mahkemede kendisini savunan kadın öğretmen, "Kocama ve ailesine ihanet etmek affedilemez. Onlara verdiğim zarar ve yaşattıklarımı açıklayabilecek bir kelime yok" dedi.

Olayların ortaya çıkmasının ardından Sondheim'e boşanma davası açan kocası, tek celsede boşandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.