Hava Durumu

Norm Ender'in 'harekat' paylaşımı gündem oldu

Ünlü rapçi Norm Ender, sosyal medya hesabından yayınladığı Barış Pınarı Harekatı ile ilgili mesajıyla Twitter'da TT oldu. Ender konuyla ilgili "'#BarışPınarıHarekatı'nda yiğitlerimize başarılar, ailelerine metanet dilerim. Biz savaşı değil ülkemizi seviyoruz." ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2019 17:38
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2019 17:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Norm Ender'in 'harekat' paylaşımı gündem oldu

Ünlü rapçi Norm Ender, Suriye'ye yönelik gerçekleştirilen Barış Pınarı Harekatı'nı konu alarak yaptığı paylaşımla sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Ender, "#BarışPınarıHarekatı'nda yiğitlerimize başarılar, ailelerine metanet dilerim. Biz savaşı değil ülkemizi seviyoruz." ifadelerini kullandı.

Norm Ender, zaman zaman şarkılarıyla gündeme gelmenin yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla olay oluyor. Dün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Suriye'ye yönelik yapılan Barış Pınarı Harekatı'nın başlamasını duyurmasıyla ünlü isimler de sosyal medya hesaplarından destek vermiş, kahraman Mehmetçik'in yanında olduğunu bildirmişti. Ünlü isimlerin harekata destek vermesinin yanı sıra sosyal medyada bazı kişilerin 'Savaşa hayır' demesi tepkilere neden olmuştu. Ünlü rapçi Norm Ender de bunun üzerine sosyal medya hesabı Twitter'dan bir paylaşımda bulundu ve olay oldu.

TWİTTER'DA TT OLDU

Twitter'dan paylaşım yapan Norm Ender, ''#BarışPınarıHarekatı'nda yiğitlerimize başarılar, ailelerine metanet dilerim. Ordumuz yürüdüğü zaman hemen savaşa hayır yazanlar, keşke terör örgütleri eylem yaparken, emperyalistler ülkemizi tehdit ederken böyle duyarlar gösterebilse! Biz savaşı değil, ülkemizi seviyoruz!'' ifadelerini kullandı. Norm Ender'in bu paylaşımı binlerce beğeni ve yorum alırken Twitter'da TT (en çok konuşulanlar) listesine girdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.