Hava Durumu

Millet İttifakı'nda son dakika krizi!

CHP Fatih'te belediye meclis üyeliği listesine hiç bir İYİ Partiliyi yazmayınca, İYİ Parti Fatih İlçe Başkanlığı da son dakikada Belediye Başkan Adayı çıkardı.

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2019 18:25
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2019 18:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Millet İttifakı'nda son dakika krizi!

İstanbul'da CHP ile İYİ Parti arasında yaşanan liste savaşı Fatih'te patlak verdi. Daha önce yapılan protokol gereği, İYİ Parti Fatih'te belediye başkan adayı çıkarmadı ve verilecek belediye meclis üyelikleri karşılığında CHP'nin adayını destekleme kararı aldı.

Buna rağmen CHP, Fatih'te hiç bir İYİ Partili'yi belediye meclis üyeliği listesine yazmadı. İtirazlara rağmen, CHP tutumunu değiştirmedi.  Dün gece başlayan isyan, bugün farklı boyut kazandı. İlay Aksoy, İYİ Parti'nin Fatih Belediye Başkan Adayı oldu.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, "Tüm sorumluluğu alıyorum" diyerek, Fatih'ten belediye başkan adayı çıkartılması talimatını verdi.

İYİ Parti Fatih İlçe Başkanlığı da 24 Haziran seçimlerinde İYİ Parti'den İstanbul 2. bölge 4. sıradan milletvekili adayı gösterilen eski CHP'li İlay Aksoy'u belediye başkan adayı gösterdi. Bugün saat 16.30'da Fatih İlçe Seçim Kurulu'na verilen İYİ Parti listesinde 30 da belediye meclis üyesi adayı yer aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.