Hava Durumu

Melek Mosso dünyaca ünlü caz sanatçısı ile aynı sahneyi paylaştı

Melek Mosso, Akdeniz müziğinin bilinmeyen ezgilerini Hollanda'da tanıtmayı amaçlayan Medfest Akdeniz Müzik Festivali kapsamında Hollanda'da verdiği konserlerle Avrupa'da gönülleri bir kez daha fethetti.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2019 11:23
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2019 11:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Melek Mosso dünyaca ünlü caz sanatçısı ile aynı sahneyi paylaştı

Kendine özgü güçlü yorumu ve kapalı gişe izlenen sahne performanslarıyla geniş bir dinleyici kitlesine sahip olan Melek Mosso, Akdeniz müziğinin bilinmeyen ezgilerini Hollanda'da tanıtmayı amaçlayan Medfest Akdeniz Müzik Festivali kapsamında Hollanda'da verdiği konserlerle Avrupa'da gönülleri bir kez daha fethetti.

Birçok farklı ülkeden türünde en iyi müzisyenleri ve en güçlü sesleri bir araya getiren festival kapsamında gerçekleşen konserlerde Melek Mosso, Medfest Ensemble Orkestrası'yla beraber sahne aldı.

Birçok uluslararası müzisyenle beraber değişik ülkelerin müzik kültürlerinden eserlere flüdüyle eşlik eden Mosso, kendi şarkılarını seslendirdiği konserlerin Den Haag ve Utrecht'te gerçekleşen ayağında;

Fas asıllı dünyaca ünlü Fransız caz sanatçısı Hindi Zahra ile aynı sahneyi paylaştı.

Birbirlerinin müziğinden ve kişiliğinden çok etkilenen iki sanatçı, konser sonrası uzun uzun sohbet ederek, beraber tekrar müzik yapma kararı da aldılar.

INSTAGRAM'DA DUYGU SELİ

Melek Mosso beraber çektirdikleri fotoğrafı instagram hesabında paylaşırken, duygularını şu şekilde ifade etti: "Üniversite yıllarımda her sabah açıp dinlerdim sevgili Hindi Zahra'yı, içimi ısıtırdı sesi ve şarkıları. Hayattaki yolculuğum bana, onunla aynı sahneyi paylaşma şansını getirdi. Nasıl mutlu oldum tarif edemem. Bir kaç günde bana öğrettiklerini ve hatırlattıklarını kalbime kazıdım. Bu birlikte attığımız ilk adımdı. Devamı için sabırsızlanıyorum, diğer buluşmamızı özlemle bekliyorum."

Hindi Zahra da Melek Mosso'ya, "Geçirdiğimiz güzel zaman ve yaydığın ışık için teşekkür ederim" sözleriyle profilinde aynı fotoğrafı paylaşarak teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.