Hava Durumu

Kim Kardashian'ın photoshop hilesi ortaya çıktı! 6 parmaklı...

Yeni parfüm tanıtımı için çekimlerde yan yana gelen Kim Kardashian ve Kylie Jenner Photoshop skandalıyla magazin gündemine bomba gibi düştü..

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2019 16:22
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2019 16:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Kim Kardashian'ın photoshop hilesi ortaya çıktı! 6 parmaklı...

Skandallarıyla gündemden düşmeyen Reality şov yıldızı Kardashian, yeni parfüm tanıtımı için kardeşi Kylie Jenner ile çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

Neredeyse ikiz gibi görünen Kim ve Kylie'nin vücutlarını saran birer tulumla, ellerinde parfümlerle yürüdüğü kare, kısa süre içinde 3 milyonu aşkın beğeni ve yüz binlerce yorum aldı.

Fotoğraf, uzaktan kusursuz gözüküyordu. Ama fotoğrafta öyle bir detay vardı ki Kardashian'ların foyasını ortaya çıkardı. Dikkatli kullanıcılar fotoğrafa yakınlaştı ve photoshop hatasını fark etti.

Kim Kardashian'ın şeffaf stilettolarından görünen ayağında altı parmak vardı!

Fotoğrafa şöyle yorumlar yağdı: "Neden 6 parmağın var?", ""Bugün çalışmam gerekiyordu ama kafamı toparlayamıyorum. Çünkü Kim Kardashian'ın ayağında 6 ayak parmağı olduğunu öğrendim", "Gözlerimde bir problem mi var? Yoksa Kim'in 6 parmağı mı var. Lütfen birisi açıklasın."

Ünlüler dünyasında Photoshop kullanmayan öyle az ki Kim Kardashian'ın teknolojinin bu nimetinden faydalanmaması bizi şaşırtırdı doğrusu...

Kardashian, bu yorumları da yanıtsız bırakmayı tercih etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.