Hava Durumu

Instagram'a beklenen özellik! Sevmediğin kişiyi...

Instagram'da birçok kullanıcının merakla beklediği "sessize alma" (mute) özelliği en sonunda eklendi. Buna göre, kullanıcılar takip etmeyi sevmediği arkadaşlarını silmeye gerek kalmadan sessize alarak haber akışından (newsfeed) kaldırabilecek.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2018 18:49
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2018 18:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Instagram'a beklenen özellik! Sevmediğin kişiyi...

Instagram'da takip etmeyi sevmediğiniz arkadaşlarınızı artık silmeye gerek kalmadan sadece sessize alarak takip etmekten kurtulabilirsiniz. Twitter ve Facebook gibi rakip uygulamalarda, bu özellik uzun bir süredir kullanılabiliyordu. Instragram'da ise takip etmeyi sevmediğiniz veya takip etmekten yorulduğunuz kullanıcıları ya silmek zorunda kalıyordunuz ya da sıkıcı içerikleri görmeye devam ediyordunuz.

Instragram tarafından güncellemeye dair paylaşılan bir blog post'unda, "Bir hesabı sessize aldığınızda, o kullanıcının sayfasını, fotoğraflarına yapılan yorumları ve etiketlendiği fotoğrafları görmeye devam edebileceksiniz. Sessize aldığınız hesap ise sizin onu sessize aldığınızı bilmeyecek. İstediğiniz zaman bu hesabı yeniden haber akışınızda takip edebilirsiniz." bilgileri paylaşıldı.

Bir hesabı sessize almak için, paylaşımın köşesinde yer alan "..." menüsüne tıklamanız, burada da "Post'ları sessize al" ya da "Post'ları ve hikayeleri sessize al" seçeneğini tıklamanız gerekiyor. Sessize almayı hikayelere basılı olarak yapabilmek de mümkün.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.