Hava Durumu

İmamoğlu'nu tebrik eden Tuğçe Kazaz'dan yeni mesaj!

Yenilenen İstanbul seçimi öncesi yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren manken Tuğçe Kazaz'dan resmi olmayan sonuçlara göre seçimi kazanan İmamoğlu için tebrik mesajı geldi. Kazaz, "Yakıtını yalakalıkta arayanlar" mesajıyla da dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2019 11:53
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2019 11:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
İmamoğlu'nu tebrik eden Tuğçe Kazaz'dan yeni mesaj!

Söylemleri ve paylaşımlarıyla gündeme gelen Tuğçe Kazaz geride bıraktığımız 23 Haziran seçimleri ile ilgili paylaşımları sosyal medyada gündem olmuştu. Kazaz, resmi olmayan sonuçlara göre seçimi kazanan Ekrem İmamoğlu için yaptığı nitelemelerle tepki çekmişti.

TEBRİK MESAJI GELDİ

Tuğçe Kazaz'dan Ekrem İmamoğlu'na tebrik mesajı geldi. Ünlü manken 6 Mayıs'taki twitini tekrar paylaşarak "Ekrem İmamoğlu'nu tebrik ediyor ve sonucun hayırlı olmasını diliyorum. Fakat daha önce de belirttiğim gibi başkanlık süresi uzun soluklu olmayacaktır. Maskeler düştükçe maksadın İstanbul Belediye Başkanlığı olmadığını ve amacın çok daha farklı olduğunu hep beraber göreceğiz."

"YAKITINI YALAKALIKTA ARAYANLAR DAVAYA ZARAR VERMİŞ OLABİLİR"

Tuğçe Kazaz, "Davadan sapanlar ile paraya tapanlar, yakıtını yalakalıkta, istikbalini ise el-etek öpmekte arayanlar bu davaya zarar vermiş olabilir. Yolda küsmek de olur darılmak da ama davadan vazgeçmek olmaz. Dava erleri değişir, dava değişmez. Mevzu Bismillah deyip yeniden başlayabilmektir" seçim sonrası değerlendirmede bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.