Hava Durumu

İmamoğlu gazetecilerin sorularını yanıtladı

Resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, Esenler Kazım Karabekir Mahallesi semt pazarını ziyaret etti. İmamoğlu, daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2019 13:23
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2019 13:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
İmamoğlu gazetecilerin sorularını yanıtladı

Resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, Esenler Kazım Karabekir Mahallesi semt pazarını ziyaret etti.

İmamoğlu, pazar ziyaretin sonunda gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

İmamoğlu, Maltepe'deki yeniden sayım işlemiyle ilgili "Seçim bittikten sonra tüm gerekçeleriyle sürece itiraz eden Ak Parti. "Geçersiz oylar sayılsın" dendi, sayıldı. Maltepe "tamamı sayılsın" dendi. Sayılıyor. Sayılsın diyen siz, sayılmasın diyen siz. Maltepe'de yapılan iş, akıllara durgunluk veren bir iş. Seçimlerin adil olması konusunda tereddütleri olan bizdik. Siz, "tüm tedbirleri aldık" dediniz. Ya ne oluyor kardeşim. Yüksek Seçim Kurulu kararını vermelidir. Artık bu süreç bizim güvenimizi sarsmaya başladı. Her şeyi denediler olmadı. Döndüler artık Maltepe'de ne çıkarırız diye bakıyorlar. Yüksek Seçim Kurulu'nu göreve davet ediyorum." dedi.

Bir gazetecinin "Maçlara gitmenizi kim istemedi?" sorusuna şu yanıtı verdi:

Son yılların en barışçıl, en huzurlu maçını izledim. Hem de dünyanın en önemli derbilerinden biri. İnsanlar sevgi gösterisinde bulundular. Ben bu durumdan tevazu çıkarırım, mahçubiyet çıkarırım. Beni kulübün yetkilisi aradı. Ben kim olduğunu açıklamam. Kamuya bunu açıklayacak olan kulüp yetkilisini arayan kişidir. O açıklasın, ben gerekli açıklamamı yaparım.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.