Hava Durumu

Gölyazı'da iftar buluşması

aşkan Mustafa Bozbey Gölyazı halkıyla birlikte iftar yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2018 15:24
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2018 15:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Gölyazı'da iftar buluşması

Nilüfer Belediyesi'nin Gölyazı Mahallesi'nde düzenlediği iftar, yine çok sayıda kişiyi aynı sofra etrafında buluşturdu. Başkan Mustafa Bozbey de Gölyazı halkıyla birlikte iftar yaptı.

Nilüfer Belediyesi'nin, Ramazan ayında düzenlediği mahalle iftarlarında birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu yaşanıyor. Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftarların bu defaki adresi Gölyazı Mahallesi oldu.

Mahalle halkının büyük ilgi gösterdiği iftara, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekili Adayı Deniz Baykal ile birlikte katıldı. İftar öncesi masaları gezerek vatandaşlarla sohbet eden Başkan Bozbey, özellikle Gölyazılı kadınların sorunlarını dinledi. Kadınlar da Başkan Bozbey'e evlerinden getirdikleri çiçekleri armağan etti.

İftar saatinin gelmesiyle birlikte oruçlar açıldı, dualar edildi. Göl kenarında yapılan iftarın ardından Başkan Bozbey, Gölyazı Mahalle Meydanı'nda bulunan çay bahçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

RAMAZAN SOKAĞI EĞLENCELERİ SÜRÜYOR

Nilüfer Belediyesi'nin Nilüfer Cumhuriyet Meydanı'na kurduğu Ramazan Sokağı'nda da her akşam renkli etkinlikler düzenleniyor. Ramazan ruhunun yaşatıldığı sokağa akın eden vatandaşlar hem stantlardan alışveriş yapıyor hem de gösterileri izleyerek keyifli bir akşam geçiriyor.

Ramazan Sokağı'nda kurulan sahnede bu defa Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği'nin hazırladığı etkinlikler vardı. Balkan ezgilerinin yer aldığı konser büyük ilgi gördü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.