Hava Durumu

Ferhat Göçer fena pot kırdı! Sinan Akçıl'ın eski sevgililerini anlatınca...

Televizyoncu Can Tanrıyar'ın oğlu Anılcan'ın düğününde Ferhat Göçer, Sinan Akçıl'la birlikte çıktığı sahnede bir anda Hadise'li anıları anlatmaya başlayınca Burcu Kıratlı sinirden deliye döndü ve masayı terk etti!

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2019 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2019 12:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Ferhat Göçer fena pot kırdı! Sinan Akçıl'ın eski sevgililerini anlatınca...

Kanal D'deki '2. Sayfa'nın haberine göre, düğünde Sinan Akçıl ile sahneye çıkan Ferhat Göçer, sözleri Akçıl'a ait olan 'Kızım' şarkısını okudu.

'SİNAN HADİSE'YE ÖYLE BİR ŞARKI YAZMIŞ Kİ...'

Şarkı sonrası Sinan Akçıl'a dönen Ferhat Göçer şöyle söyledi: "Bir gün Sinan' gittim. Kapıyı çaldım, Sinan kapıyı açtı, içeride de Hadise vardı. bir baktım Hadise ağlıyordu, meğerse Sinan Akçıl, Hadise'ye öyle duygusal bir şarkı yazmış ki onu ağlatmış. O şarkı da okuduğum Kızım şarkısı."

Bunun arkasından Ferhat Göçer, Akçıl'ın 'Biri Bana Gelsin' şarkısını da o zamanlar Sinan Akçıl'ın aşk yaşadığı İzel'e yazdığını söyleyince ortalık iyice gerildi.

BURCU KIRATLI MASADAN KALIP GİTTİ

Göçer'in açıklamalarından sonra gerilen Akçıl, "Ben şu an hayatımdaki bütün güzel şarkıları biricik karıma, eşime Burcu Kıratlı'ya söylüyorum. O da şu an burada" dedi.

Ferhat Göçer'in yaptığı gaflardan rahatsız olan Burcu Kıratlı ise oturduğu masayı terk etti.

Kıratlı, Akçıl'ın ikna çabalarından sonra düğün mekanına geri döndü.

* Geçen ocak ayında evlenen Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı mart ayında evlerini ayırmıştı. Ayrılacakları konusunda birçok haber çıkan çift boşanma sürecinde yeniden karar değiştirmiş ve barışmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.