Hava Durumu

Faruk Tınaz ile sezona veda

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestrası Türk Sanat Müziği Bölümü, 'Tangodan Kantoya' temasıyla gerçekleştirilen sezon sonu konserinde, usta sanatçı Faruk Tınaz'ı ağırladı.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2019 18:44
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2019 18:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Faruk Tınaz ile sezona veda

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Dairesi Başkanlığı Orkestra Şube Müdürlüğü Türk Sanat Müziği Bölümü, sanatseverlere muhteşem bir konser keyfi yaşattı. Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Osmangazi Salonu'nda, Ayşe Gül Yüzgeç'in yönetiminde gerçekleştirilen konser, solistler geçidi ile başladı.

Orkestra solistlerinin sevilen eserleri yorumladığı konsere, Büyükşehir Belediyesi Karagöz Halk Dansları Topluluğu da birbirinden özel gösterilerle renk kattı.

Keyifli programın onur konuğu ise müziğin güçlü sesi usta sanatçı Faruk Tınaz'dı. Bursa'da, sanat müziği gönüllüsü sevenlerine konser vermenin mutluluğunu yaşadığını belirten Tınaz, birbirinden güzel eserleri hayranları için seslendirdi.

Sevenleri de usta sanatçıyı alkışlarla ödüllendirdi. Keyifli konseri ilgiyle izleyen Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürü Turgay Mercan, konserin sonunda usta sanatçıyı tebrik ederek çiçek verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.