Hava Durumu

Evden kaçan 2 kız, bileklerini keserken bulundu

Kayseri'de ailelerine intihar edeceklerini söyleyerek evden ayrılan B.Ö. ve C.D., parkta bıçakla bileklerini keserken bulundu. Kendilerine müdahale eden sağlık ekiplerine "Gidin, bizim canımız yanmıyor" diyen kızlar, güçlükle ikna edilerek hastaneye götürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2019 11:53
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2019 11:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Evden kaçan 2 kız, bileklerini keserken bulundu

Kayseri Melikgazi ilçesi Battalgazi Mahallesi Otlu Sokak'ta oturan B.Ö. (21) ve C.D.(25), dün sabah bilinmeyen nedenle aileleriyle tartıştıktan sonra intihar edeceklerini söyleyerek evden ayrıldı. Ailelerin haber vermesi üzerine polis, B.Ö. ve C.D.'yi bulmak için çalışma başlattı.

Dün akşam saatlerinde  Kocasinan ilçesi Serçeönü Mahallesi'nde bulunan Barış MançoParkı'nda 2 genç kızı bileklerini keserek kendilerine zarar verdiğini görenler, polis ve 112 Acil Servis'e haber verdi.

Gelen sağlık görevlileri, bıçakla bileklerini kesen kızlara müdahale etmek istedi. Ancak B.Ö. ve C.D, "Gidin, bizim canımız yanmıyor" diyerek önce buna izin vermedi. B.Ö. ve C.D., daha sonra polis ve sağlık ekipleri tarafından güçlükle ikna edilerek ambulansla Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.