Hava Durumu

Enis Arıkan yıllar sonra itiraf etti!

Oyuncu Enis Arıkan, 2. Sayfa programına konuk oldu. Enis Arıkan, merak edilenleri canlı yayında anlattı...

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2019 18:10
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2019 18:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Enis Arıkan yıllar sonra itiraf etti!

*Aslında Ezgi'lerle aynı dönemde mezun olduk. Sınıf arkadaşıydık. Ama benim işlerim rast gitmiyordu ben ünlülerin arkadaşı olarak nam saldım. Sonra ben tiyatro oynamaya başladım. En sonunda sosyal medyayı keşfettim. Psikolojimin de kötü olduüğu bir dönemdi. Sosyal medya bana çok iyi geldi.

* En yakın arkadaşlarım çok tepki verdi. 'Yapma sen tiyatrocusun' dediler. Ben yine tiyatro yapacağım, ama sosyal medyada da eğleneceğim. Bu kadar!

* Babam çok varlıklı bir adamdı. Bir gecede her şeyi kaybetti. Sonra bir gün kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Annemle omuz omuza verip, altından kalktık.

* Ben star olmaya çok inamıyorum. Bülent Hanım kusura bakmasın valla doğal ve ulaşılabilir olmanın daha samimi olduğunu düşünüyorum.

* Annemle ilgili iş teklifi çok alıyorum ama ben onu oynatmıyorum. Samimi olmayan şeylerde annemin olmasını istemiyorum.

* Saçlarım vardı ama azdı. Ektirdim. Ektirdiğim dönemde Gülse Birsel beni aradı. Görüşmeye gittim, kafam iğneli. 'Ne yapacağız' derken bu yöntemi buldular. Çok hoşuma gitti. Bir daha kendi saçıma dönemedim. Bakımı çok zor.

* Takıntılı bir adam olduğum için denize asla girmiyorum. Göbeğim görünecek diye yıllarca denize girmedim. O benim deliliğim, çok takıntılıyım.

* Hepimizin binlerce derdi var. Anamız var, bacımız var, yeğenimiz var... Sadece belli etmiyoruz.

* Çok fazla hayalim yoktu zaten ama hayallerimin de üstüne çıktım sanırım. Tiyatro yaparken, ekonomi düşünmeden yapayım diyordum. Artık 'çok şükür' diyebiliyorum.

* DM'den gelen mesajların yüzde 90'ı 'Enis iyi ki varsın', 'Enis yüzümüzü güldürdün', 'Sen olmasan nefes alamazdım'... Bu mesajlar değişmiyor. Sosyal medyada kötü bir şey görünce evde tansiyonum düşüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.