Hava Durumu

Ebru Şallı tatil pozlarını eleştirenlere ateş püskürdü!

Geçtiğimiz nisan ayında 10 yaşındaki oğlu Pars'ı toprağa veren ve zor günler geçiren Ebru Şallı, eşi Uğur Akkuş'la moral tatiline çıktı. Sosyal medya hesabından tatil karelerini paylaşan eski manken, kendisini eleştirenlere isyan etti. 

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2020 13:03
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2020 13:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Ebru Şallı tatil pozlarını eleştirenlere ateş püskürdü!

Oğlunun vefatının ardından dış dünyayla bağını koparmış ve kendisini eve kapatmıştı. 

Geçirdiği zor günlerin ardından eşi Uğur Akkuş'la birlikte Bodrum'a giden Ebru Şallı, son dönemde Instagram hesabından yaptığı tatil paylaşımlarıyla dikkat çekiyordu.

Ancak gelen bazı yorumlar, Ebru Şallı'yı çileden çıkardı. Acılı anne, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla; yorumlara adeta ateş püskürdü.

Şallı, paylaşımında, "Ne zavallı ve nefret içinde bir yazı. İçinin nefretini kusmuş. Neyi hazmedemedi bu kadıncağız. Nefretle bir yere gelemezsin zaten. O nefret yüzüne böyle yansır işte. Benim arkamda ordu var. Koskoca Türkiye Cumhuriyeti var. Sen neden bahsediyorsun? Çocuğumun yasını tutma şeklimin, hesabını kimseye vermeyeceğim. Sen kimsin?" dedi."Ayrıca benim melek çocuğumu ve beni konuşma, yazma hakkın da yok. Senin de evladın var. Yarın ne olacağı belli olmaz Allah'tan korkun olsun birazcık."

Eski manken, sözlerine; " İki reyting alıp ölen evladımla benle rant sağlamaya çalışmak ayıp desem o da az olur. Çok günah! Nedir bu düşmanlık? Ben her gün daha iyi olacağım. Çocuğumun istediğini yerine getireceğim. Senin değil! Allah'tan taş yüreğine sevgi, ve merhamet ve şifa diliyorum" diye devam etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.