Hava Durumu

CHP'nin adayı Bucak 'yanlış anlaşılmış': Sandığa gömmeyi kastetmiştim

CHP'nin Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine aday gösterdiği Mehmet Fatih Bucak, rakiplerine yönelik açıklamalarının yanlış anlaşıldığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2019 08:13
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2019 08:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
CHP'nin adayı Bucak 'yanlış anlaşılmış': Sandığa gömmeyi kastetmiştim

Bucak bugün Ankara'da CHP'nin aday tanıtım töreninden dönüşünde Şanlıurfa GAP Havalimanı'nda destekçileri tarafından davul ve zurnalarla karşılandı. Konvoylar eşliğinde gittiği seçim bürosunda kalabalığa seslenen CHP'li aday, Siverek'e ailesi ya da kardeşi için değil halk için gittiğini ifade etti.

"İlk süreçte MHP'den aday gösterildik. İttifak sürecinde bizi Harran'la takas ettiler ve geri çektiler. Sonra Atatürk'ün partisinden aday olduk" diyen Bucak, amaçlarının 'kravatlı hırsızlık' olmadığını dile getirdi.

Bucak sözlerini şöyle sürdürdü:

-- Bu seçimde dürüstler kazanacak, bu seçimde sevgi kazanacak. Bağımsız aday olduğum süreçte sandığa gömdüğüm gibi bu seçimde de rakiplerimi sandığa gömeceğim. Kapımız herkese açık. Burada, bu kalabalıkta her aileden insan var. Fatih Bucak demek, sevgi demektir.

- Daha önceki konuşmalarımda yanlış anlaşıldım. Sözlerimin muhatabı bellidir. Orada ben sandığa gömmeyi kastetmiştim. Şimdi de hodri meydan! Demokratik bir ortam... Kim çok seviliyorsa buyursun. Oy, sevgi demektir. Vatandaşın cebinden parasını zorla alabilirsin ama sevgisi zorla alamazsın. Bunlar demokratik yarışmaktan korkuyor."

MHP'nin Siverek adayıyken "Bir daha Bucak'ın içinde bir tane başka levhalı araba görürsem kendileri bilir, şimdiden elleriyle mezar kazmaya başlasınlar" açıklamasıyla tepki çektikten sonra CHP'den aday gösterilmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.