Hava Durumu

CHP'li Karaca: "Bursa'da birinci parti olacağız"

CHP Milletvekili Aday Adayı İsmet Karaca, "Bu seçimin tekrarı yok. Birey değil, parti başarısı önemli"

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2018 17:52
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2018 17:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
CHP'li Karaca: "Bursa'da birinci parti olacağız"

CHP Bursa Milletvekili Aday Adayı İsmet Karaca, Lodos Haber'e yaptığı değerlendirmede, 24 Haziran Seçimi'nin önemine dikkat çekerek, "CHP bu tarihi seçimden birinci parti olarak çıkacaktır" dedi.

Açıklamasında uzun süredir sahada çalıştığını ve gözlem yaptığını vurgulayan İsmet Karaca, "24 Haziran Seçimi, bireylerin değil, partinin başarısı için çalışılması gereken çok önemli ve kritik bir seçimdir. Taban ve seçmenden aldığım izlenim CHP'nin Bursa'da büyük bir başarıya imza atarak birinci parti çıkacağı yönünde" diye konuştu.

Partisinden Milletvekilliği için aday adayı olan hiç bir isimle sorun yaşamadığını vurgulayan Karaca şöyle devam etti:

"Başta İl Başkanımız, tüm parti örgütlerimiz ve milletvekili aday adaylarımız olmak üzere CHP'ye gönül vermiş herkes partimizin başarısı için mücadele ediyor.

İl Başkanımız Hüseyin Akkuş, aday adaylarına son derece hakkaniyetli yaklaşıyor ve her birimize eşit mesafede duruyor. Ben de, hiç bir aday adayı arkadaşımla en ufak bir sorun yaşamadan partimin başarısı için mücadele ediyorum. Örgütün beklentilerinin de gözönüne alınacağına inandığım bu seçim sonucunda bu seçim sonucunda CHP Bursa'nın birinci partisi olacaktır."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.