Hava Durumu

Mudanya'ya aday olan CHP'li 4 isim Kılıçdaroğlu ile görüştü

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz'a karşı birleşen CHP'li dört belediye başkan aday adayı, Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Hazırladıkları ortak bildirgeyi Klıçdaroğlu'na sunan dört aday, aldıkları kararı ve gerekçelerini Kılıçdaroğlu ile paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2018 16:37
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2018 16:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Mudanya'ya aday olan CHP'li 4 isim Kılıçdaroğlu ile görüştü

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz'ın karşısına belediye başkan aday adayı olarak çıkan Sami Kahveci, Deniz Baykal, Erdal Aktuğ ve Şenol Seven birleşme kararı aldı.

Ortak bir bildiri yayınlayarak, Türkyılmaz'a karşı birleşen dört aday, bugün Ankara'daydı.

CHP'nin TBMM'deki Parti Grup Toplantısı'na katılan aday adayları, toplantı sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.

Kılıçdaroğlu ile bir süre görüşen adaylar, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz'a karşı neden aday olduklarını ve neden birleşme kararı aldıklarını anlattılar.

Birleşme kararı alan dört isim ayrıca, hazırladıkları ortak bildiriyi de Kılıçdaroğlu'na ilettiler.

İşte o ortak bildiri...

"Tarihi ile,
Zeytini ile,
Kara inciri ile,
Denizi ile,
Doğal güzellikleri ile,
Huzurlu bir yaşam için bu güzel kenti tercih etmiş halkı ile,
MUDANYA...

Tüm özellikleri ile partimizin ilkeleri doğrultusunda yaşamayı tercih etmiş Mudanya'lıların, bir önceki dönemde karşılaştıkları iletişimsizlik, demokrasi anlayışından uzaklaşmışlık, ben yaptım olduculuk,partideki birlikve beraberliğin bozulması CHP belediyeciliğinden beklediklerini tam olarak almalarına engel olmuş ve hayal kırıklığı yaratmıştır.
Partimizin bayrağının önümüzdeki dönemde de Mudanya'da hak ettiği yerde dalgalanması için yola çıkan mevcut başkan harici biz 4 ADAY, MUDANYAMIZ için duyduğumuz kaygıdan dolayı çıkan karar ne olursa olsun, aramızdan kim uygun görülürse görülsün birbirimize destek olma kararı aldık.
MUDANYA'YI TEKRAR KAZANAMAMA KAYGISI İLE AYRI AYRI YOLA ÇIKAN BİZLER KENTİMİZ HAK ETTİĞİ DEĞERE ULAŞANA KADAR ÖZLENEN ÖRNEK BİR BİRLİK SAĞLAMA KARARI ALMIŞ BULUNMAKTAYIZ.MUDANYA KAZANACAK!"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.