Hava Durumu

Bursaspor Teknik Direktörü Koşukavak: "4-5 bile olabilirdi"

TFF 1. Lig'in 4. haftasında sahasında Osmanlıspor'u 3-1 yenen Bursaspor'un teknik direktörü Yalçın Koşukavak, farklı bitecek maçı zora soktuklarını, buna rağmen galip gelmeyi başardıklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2019 21:39
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2019 21:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Bursaspor Teknik Direktörü Koşukavak: "4-5 bile olabilirdi"

Bursaspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, müsabakanın zor geçeceğini bilerek sahaya çıktıklarını dile getirdi.

Rakip takımın geçen sezondan kalan tecrübeli bir kadrosu olduğunu, kendilerinin ise yeni bir takımla sahaya çıktıklarına dikkati çeken Koşukavak, şöyle konuştu:

"İlk 20-25 dakika kısmen kontrol bizdeydi. Gol gelince oyun bizim kontrolümüze geçti. 2-0'dan sonra oyunu tamamen kontrol edeceğimizi düşündük. Bu skor tehlikeliydi. Maç 2-2 de bitebilirdi. Oyunu kontrol edememe ve 2-0'ı oynayamama konusunda biraz canım sıkıldı. Ben sürekli 3'ü bulup maçı bitirme peşindeydim. Bu tür pozisyonlar yakaladık. Siz oyunu bitirmezseniz rakip gol bulur ve duygular devreye girer oyunu kontrol edemeyebiliriz. Az kalsın skor 2-2 oluyordu. Bu maç öyle bir maçtı ki 4-5 bile olabilirdi. Kazandığımız için mutluyuz."

"KRAL TACI KOYUP ÖYLE PAYLAŞSINLAR"

Kubilay Kanatsızkuş'un yükselen performansına ilişkin sorulan soruyu da yanıtlayan Yalçın Koşukavak, "Ben bir şey yapmadım. Transfer sürecinde de çok özverili davrandı. Eleştirilere asla katılmıyorum. Sosyal medyada hoş olmayan şeyler görüyorum. Acayip görüntüler var. O paylaşımları yapanlardan rica ediyorum kral tacı koysunlar öyle paylaşsınlar" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.