Hava Durumu

Bursaspor Süper lig'de kalacak mı? İşte ihtimaller...

Bursaspor'un Süper Lig'de kalabilmesi için bugünkü maçlar çok önemli. Timsah'ın umudunun sürmesi için Ankaragücü'nün Sivasspor'a kesin yenilmesi, BB Erzurum'un da Fenerbahçe'ye puan kaybetmesi gerekiyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2019 17:49
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2019 17:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Bursaspor Süper lig'de kalacak mı? İşte ihtimaller...

Spor Toto Süper Lig'de küme düşme hattı tamamen karıştı. 16. sırada yer alan Bursaspor sahasında dün 15. basamakta bulunan Göztepe ile 0-0 berabere kalarak büyük bir fırsat tepti. Yeşil Beyazlılar bu sonuçları kümede kalmak için tüm ipleri rakiplerinin eline bıraktı. Bursaspor'un kümede kalması için ilk olarak bugün oynanacak maçlarda Ankara-gücü'nün evinde Demir Grup Sivasspor'a yenilmesi gerekiyor. Başkent ekibi eğer 1 puan dahi alırsa puanını 38 yapacak ve Timsah'ın rakibini matematiksel olarak yakalama şansı kalmayacak.

ERZURUM DA KAYBEDECEK

Ankaragücü bugün yenilirse eğer haftaya Göztepe ile oynayacak. Başkent ekibi kaybettikten sonra Bursaspor da son hafta Yeni Malatyaspor'u yenerse kümede kalacak. Çünkü Timsah Malatyaspor'u yenerse puanını 37 yapacak ve yine 37 puanlı Ankaragücü ile 35 puanlı Göztepe sonucu ne olursa olsun 2 rakibinden birini altına almayı başaracak. Ancak bu durumun gerçekleşmesi için 32 puanlı Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'un bugün sahasında Fenerbahçe ya da haftaya deplasmanda Atiker Konyaspor maçlarından birinde puan kaybetmesi gerekiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.