Hava Durumu

Bursaspor'dan gözdağı! Kazanacağız ve...

Bursaspor'da taraftar desteği oyunculara büyük moral verdi. Teknik direktör Samet Aybaba maçın önemine değindi ve "Bizim için mutlaka kazanılması gereken bir maç" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2019 11:34
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2019 11:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Bursaspor'dan  gözdağı! Kazanacağız ve...

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba Çaykur Rizespor maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında eksiklere ve sıkıntılara rağmen rakiplerini yeneceklerini söyledi. Özlüce Tesisleri'nde soruları yanıtlayan deneyimli teknik adam, "Bizim için mutlaka kazanılması gereken bir maç" derken, "Bizim çalışmayla ilgili, oyun temposuyla ilgili, coşkulu oynama ve oyunda baskı kurma ile ilgili sorunumuz yok. Sonuçlandırma ile ilgili sorunumuz var. Ona da özel çalıştık. Bu hafta içerisinde bireysel ve grup toplantıları yaptık. Bizi destekleyen taraftarlarımızdan aldığımız mesajlar da bu maçın önemini onların da anladıkları doğrultusunda. İnşallah bu maçı lehimize çevirip bulunduğumuz futbol anlamında değil ama tabela anlamında sıkıntılı durumdan bir an önce çıkacağız" dedi.

SAKATLIK SIKINTISI

Çaykur Rizespor karşılaşmasında sakatlığı bulunan Diafra Sakho, Tunay Torun ve Kubilay Kanatsızkuş'un forma giyemeyecek olması ve Aytaç Kara'nın da kart cezalısı olduğunun hatırlatılması üzerine ise Aybaba, "Futbol bu. Cezalı oyuncumuz oluyor, sakat oyuncumuz oluyor. Keşke bu kadar üst üste gelmeseydi. Zaten yaşadığımız sorunları biliyorsunuz. Mevcut oyuncularımızın da kalitesi iyi. İstiyorlar, onlar da coşkulular. Elimizdeki kadro ile çıkıp en iyisini yapıp maçı kazanmak istiyoruz" diye konuştu. Camiaya Sevgililer Günü mesajı da veren Aybaba "Biz her gün seviyoruz, ülkemizi, evlatlarımızı, dünyadaki herkesi hatta ağaçları, toprakları, denizi seviyoruz. Sevmeye devam etmemiz lazım, günlük sevgilerle bu işleri toparlayamayacağımız ortada." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.