Hava Durumu

Bursaspor Arena'da acımadı!

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Bursaspor, BB Erzurumspor'u 2-1 mağlup etti ve rakibinin 6 haftalık yenilmezlik serisini sonlandırdı.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2018 15:23
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2018 15:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Bursaspor Arena'da acımadı!

Spor Toto Süper Lig'in 14'üncü haftasında Bursaspor sahasında Erzurumspor'u konuk etti.

Timsah Arena'da oynanan karşılaşma orta alan mücadelesi şeklinde başladı. İlk yarım saatte her iki takımda etkili performans ortaya koyamazken, maçın skoru 36'ıncı dakika değişti. Aytaç Kara'nın uzun topuna gelişine muhteşem bir vuruş yapan Umut Meraş, Bursaspor'u 1-0 öne geçirdi.

Bu dakikadan sonra Bursaspor takımı, taraftarını da arkasına alarak rakip kaleye yüklenmeye başladı ancak ilk yarının uzatma anlarında kalesinde beklemediği bir gol gördü.

Taylan'ın şutunu engellemeye çalışan Chedjou, topu kendi ağlarına gönderdi ve maça denge geldi: 1-1. 45+2'de gelen bu gol sonrası takımlar soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle gitti.

Bursaspor, ikinci yarıya fırtına gibi başladı. Lima'nın oyuna girmesi ile birlikte farklı bir havaya bürünen Yeşil Beyazlılar golü de hemen buldu. Lima'nın muhteşem pasında ceza sahası içinde topla buluşan Latovlevici, takımını 2-1 öne geçiren golü kaydetti.

Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca Bursaspor, üst üste ikinci galibiyetini almış oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.