Hava Durumu

Bursa sahilleri gözaltında

Gemlik Belediyesi zabıta ekipleri emniyet güçleri ile birlikte sahillerde çadır, nargile, kirlilik ve kurallara aykırı davranışlara izin vermiyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2019 17:38
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2019 17:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Bursa sahilleri gözaltında

Gemlik sahillerinde yaz sezonunu açılması ile birlikte halkımızın kumsal alanı aileleri ile birlikte daha rahat kullanabilmesi için yerli ve yabancı uyruklu şahıslar tarafından kurulan ve sahil bölgesini işgal ederek kötü görüntü oluşmasına sebep veren çadırları Gemlik Zabıta Müdürlüğü ve Büyükşehir Zabıta ekipleri ile birlikte kaldırılıyor.

Başkan Sertaslan, "Sahillerde aykırı davranışlara müdahale ediliyor"

Konuyla ilgili konuşan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, sahilleri genel kullanım dışında işgal eden kurallara aykırı davranışlara izin verilmeyeceğini ifade ederek "yurttaşlarımızın rahat ve güvenilir bir tatil geçirmesini sağlamak bizim görevimizdir" dedi. Başkan Sertaslan sözlerine şöyle devam etti, "zabıta ekiplerimiz hem büyükşehir belediyesi hem de emniyet güçlerimiz ile bilgi alışverişi içinde ortak hareket ederek kıyılarımızda huzur ve düzeni sağlamaya devam ediyor. Ortak kullanım alanlarında çadır ve benzeri materyallere izin verilmeyecek, işgallere müdahale edilecektir. Halkımızın tatilini huzur içinde geçirmesi için çalışmalar devam edecek."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.