Hava Durumu

Bursa'da CHP - İYİ Parti ittifakı karıştı! Akkuş'tan Bahadır'a cevap

CHP İl Başkanı Hüseyin Akkuş, İYİ Parti İl Başkanı Yahya Bahadır'ın yaptığı açıklamalarla ilgili Lodos Haber'e konuştu. Akkuş, "Sayın Bahadır'ın bu akşam yaptığı şaşırtıcı açıklama karşısında açıklama yapma gereği duyduk." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2019 23:21
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2019 23:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Bursa'da CHP - İYİ Parti ittifakı karıştı! Akkuş'tan Bahadır'a cevap

Osmangazi Belediye Başkan adayı olarak Prof. Dr. Emin Balkan'ı açıklayan İYİ Parti İl Başkanı Yahya Bahadır'ın "Bursa'daki dik duruşumuz sayesinde ittifak görüşmeleri sonrası Bursa'da seçime 7 yada 8 ilçe belediye başkan adayımızla gireceğiz" sözlerine CHP İl Başkanı Hüseyin Akkuş'tan açıklama geldi.

Akkuş, İYİ Parti İl Başkanı Sayın Yahya Bahadır'ın bu akşam yaptığı şaşırtıcı açıklama karşısında bu açıklamayı yaptığını belirterek, " Sayın Yahya Bahadır ve beraberindeki il yöneticileri, bugün CHP İl Başkanlığı'na, iadei ziyaret kapsamında bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Son derece olumlu bir havada geçen bu ziyaret sırasında karşılıklı olarak CHP ve İYİ Parti'nin 31 Mart Seçimi öncesinde aldığı ittifak kararının önemi ve beraberinde getireceği olumlu sonuçlar vurgulandı. Nezaket ziyareti sürecinde hiçbir şekilde ilçe bazında bir görüşme yapılmadı. Başta Osmangazi olmak üzere hiçbir ilçeye ilişkin bir paylaşım konusu gündeme gelmedi. İlçelere dair bir paylaşımın bahsi dahi edilmedi." diye konuştu.

"ŞAŞKINLIKLA VE ÜZÜNTÜYLE KARŞILIYORUZ"

Akkuş, Bahadır'ın açıklamalarını üzüntüyle karşıladıklarını belirterek, "  İlçe paylaşımının bahsi dahi geçmemişken, sayın Bahadır, bu akşam yaptığı basın açıklamasında son derece şaşırtıcı bir şekilde bambaşka bir yaklaşım ortaya koydu. Kendisinin bu tavrını şaşkınlıkla ve üzüntüyle karşıladık" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.