Hava Durumu

Bursa'da AK Partili gençlerden ABD ve İsrail'e kınama

ABD'nin Tel Aviv'de bulunan Büyükelçiliğini, Birleşmiş Milletler kararlarına rağmen, uluslararası hukuku ihlal edere 14 Mayıs 2018 tarihinde Kudüs'e taşımasını, AK Parti Bursa Gençlik Kolları olarak şiddetle kınıyoruz. Bu hukuksuzluğun sonuna kadar takipçisi olacağız.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2018 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2018 15:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Bursa'da AK Partili gençlerden ABD ve İsrail'e kınama

Geçtiğimiz aylarda İslam işbirliği Teşkilatı Zirvesi ve Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda alınan kararlara rağmen hakları ihlal edilen Filistinli kardeşlerimizin, onurlu davalarını savunurken İsrail güvenlik güçleri tarafından şehit edilişlerini üzüntüyle takip etmekteyiz.

İsrail'in onlarca Filistinli kardeşimizin şehadeti ve binlerce masum kardeşimizin yaralanmasıyla sonuçlanan alçakça eylemlerini şiddetle kınıyoruz. Coğrafyamızın gözbebeği ve barışın şehri olan mukaddes Kudüs'ü kana bulamasını, uluslararası hukuku vahşice çiğnemesini en güçlü şiddetle lanetliyoruz

İsrail'e, böyle devam etmesi halinde, eninde sonunda akıttığı masum kanlarında boğulacağını bir kez daha hatırlatıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın sıklıkla vurguladığı üzere "bugün kendilerini Kudüs'ün sahibi sananlar, yarın arkasına saklanacakları ağaç dahi bulamayacaklardır"

Bu doğrultuda bölgede çözüm umutlarını yeniden yeşertmek, barışı sağlamak ve adaletsizliği ortadan kaldırmak için elimizden geleni yapacağımıza ahdediyoruz. Şehid düşen kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyoruz. Kalbimiz, dualarımız ve desteğimiz Filistin'in tüm mazlumlarıyladır.

15 Temmuz'da zalimlere karşı adalet safındaki duruşuyla zafere yürüyen bir millet olarak, aynı kararlılıkla Filistin halkının yanında olduğumuzu tüm dünyaya ilan ediyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.