Hava Durumu

Bülent Arınç'tan Davutoğlu ve Babacan'a uyarı!

Bülent Arınç, yeni parti kurmak için harekete geçen Ahmet Davutoğlu ile Ali Babacan'a, uyarılarda bulunarak, "Karşımıza çıkıp parti kurarlarsa millet onları affetmez" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2019 18:35
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2019 18:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Bülent Arınç'tan Davutoğlu ve Babacan'a uyarı!

Cumhurbaşkanlığı YİK Üyesi Bülent Arınç, Malatya programı kapsamında AK Parti Malatya İl Başkanlığını ziyaret etti. Burada İl Başkanı İhsan Koca ve partililer tarafından karşılanan Arınç, burada gündeme ilişkin bazı açıklamalarda bulundu.

"AK PARTİ'NİN OYU YÜZDE 40"

AK Parti'nin şuanda yüzde 40 oyunun olduğunu ve diğer partilerinin kendilerine yaklaşamadığını ifade eden Arınç, "Artık yüzde birin bile kıymeti var. Eski sistemde bu halimizle her zaman iktidar oluruz. Tekrar geriye dönüş de düşünülmediğine göre zoru başarmamız lazım. Yüzde 50 + 1, bu imkansız değil" ifadelerine yer verdi.

"MİLLET ONLARI AFFETMEZ"

Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'nun parti kurma düşüncesi ile ilgili de konuşan Arınç, "Bu arkadaşlar parti kuracaklarmış dendiği zaman, şahıslarını çok seviyorum ama çok büyük hata yaparlar. Erkan Mumcu, İdris Naim Şahin, Abdüllatif Şener de ayrılıp parti kurdular ama hiçbirisine millet selam bile vermedi. Ama o zaman çok güçlü bir partiydik. Şimdi biraz yaralıyız, sıkıntılarımız var, kendi içimizde çözülmeler var. Bunları tekrar toplamamız lazım. Bundan da yanılıp da, birilerinin desteği ile onların sözlerine bakarak, karşımıza çıkıp parti kurarlarsa millet onları affetmez" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.