Hava Durumu

Bodrum'daki çifte vahşette yeni gelişme! İtiraf etti

Muğla'da, bir su ürünleri işletmesinde 26 yaşındaki Hamdi Ekim ile 39 yaşındaki Hasan Yanık'ı kafalarından vurarak öldüren ve börek yerken yakalanan zanlı, jandarmadaki ilk sorgusunda cinayetleri itiraf etti.

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2020 21:40
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2020 21:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Bodrum'daki çifte vahşette yeni gelişme! İtiraf etti

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, balık çiftliğinde çalışan Hasan Yanık (39) ile Hamdi Ekim Serdaroğlu'nu (26) kafalarından vurarak öldüren ve börek yerken yakalanan M.V.A., sorgusunda cinayetleri itiraf etti. Cinayet zanlısı sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

KISKIVRAK YAKALANDI

Göltürkbükü Mahallesi'ndeki bir su ürünleri işletmesinde geçtiğimiz Cuma günü sabaha karşı 26 yaşındaki Hamdi Ekim Serdaroğlu ile 39 yaşındaki Hasan Yanık'ı silahla öldürerek kayıplara karışan M.V.A. isimli katil zanlısı, Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Yokuşbaşı Mahallesi'nde kıskıvrak yakalandı.

TANINMAMAK İÇİN BIYIKLARINI KESMİŞ

Emniyet Müdürlüğü karşısında börek yerken yakayı ele veren zanlı tanınmamak için bıyıklarını kesmiş ve yanında olayda kullandığı düşünülen silahla yakalanmıştı. M.V.A. emniyetteki işlemlerinin ardından jandarma ekiplerine teslim edilmişti.

CİNAYETLERİ İTİRAF ETTİ

Gözaltına alınan cinayet zanlısı jandarmadaki sorgusunda cinayetleri itiraf etti. Yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye getirilen cinayet zanlısı M.V.A., basın mensuplarının "Cinayeti neden işlediniz" sorusuna cevap vermedi.

2 kişiyi öldürdükten sonra börekçide yakalanan caninin kara listesinde bir kişinin daha olduğu ortaya çıktı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.