Hava Durumu

Bir dizi aşkı daha mı başlıyor? Kerem Bürsin ile Hande Erçel...

Hande Erçel şarkıcı sevgilisi Murat Dalkılıç'tan sürpriz bir kararlar ayrılmıştı. Ayrılık nedeni olarak Murat Dalkılıç'ın bebek sahibi olma istediği ve Hande Erçel'in buna çok sıcak bakmaması iddiaları ortaya atılmıştı. Son olarak sosyal medya hesaplarından birbirlerini paylaşan Hande Erçel ile Kerem Bürsin dizilerinin reklamını yapsalar da verdikleri poz "aşıklar mı?" dedirtti...

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2020 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2020 14:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Bir dizi aşkı daha mı başlıyor? Kerem Bürsin ile Hande Erçel...

Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisindeki uzun öpüşme sahnesiyle sosyal medyada gündem olan Hande Erçel ve Kerem Bürsin, dizinin yeni bölüm çekimleri için Antalya'da bulunuyor.

Murat Dalkılıç ile Hande Erçel, uzun süredir devam eden birlikteliklerini geçtiğimiz ay noktalamıştı. Murat Dalkılıç ayrılığının arkasında ise Bürsin ve Erçel arasındaki yakınlaşmanın olduğu iddia edilmişti.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin, birlikte çekildikleri pozları aynı ana sosyal medya hesaplarından paylaştılar. İkilinin paylaştığı bu karelere yorum ve beğeni yağdı.

Kerem Bürsin ve Hande Erçel dizi çekimlerine ara verildiği anlarda ise Instagram hesaplarından canlı yayın yaptılar.

Hayranlarının sorularını yanıtlayan ikilinin samimi halleri ise dikkatleri çekti.Hande Erçel ve Kerem Bürsin sosyal medyada da uzun süre gündem oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.