Hava Durumu

Arda, suikast silahıyla hastaneye gitmiş!

Futbolcu Arda Turan'ın Berkay Şahin'in yanına giderken aldığı silah 'suikast silahı' olarak bilinen Glock marka olduğu ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2018 13:28
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2018 13:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Arda, suikast silahıyla hastaneye gitmiş!

Gündeme bomba gibi düşen Arda Turan - Berkay olayında yeni detaylar ortaya çıktı. Olayın yaşandığı gece Berkay'ın tedavi altına alındığı hastaneye silahla gittiği belirlenen Turan'a 'Ateşli Silahlar Kanunu'na muhalefet' suçundan cezai işlem uygulandığı, silahının da kamuoyunda 'hayalet silah' ve ' suikast silahı' olarak bilinen Glock marka olduğu öğrenildi.

SUİKAST SİLAHI KRİMİNAL İNCELEMEYE GÖNDERİLDİ

Arda Turan'ın Berkay ile kavgasında kullandığı silahla ilgili yeni bir detay daha ortaya çıktı. Ruhsatsız olduğu belirlenen silahın kamuoyunda 'hayalet silah' olarak bilinen 'Glock' marka olduğu öğrenildi. Silah kriminal incelemeye gönderildi.

"BELİMDE OLAN TABANCAYI MASANIN ÜZERİNE KOYDUM"

Dün akşam Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ndeki ifadesinde Arda Turan, "Ben Burak Yılmaz'la konuşurken bir anda Berkay beni çekmeye başladı. Ne olduğunu anlamadım, o an vurdum. Daha sonra öğrendim ki, eşine laf söylemişim. Birincisi ben tanımam. Tanımadığım birinin evli olduğunu da bilemem. Ayrıca eşi 'Arda tuvalete giderken bana dokundu' demiş. Güvenlik kameralarında da belli ki, ben hiç tuvalete gitmedim." dedi.

Hastanede gerçekleşen olay hakkında ise "Ben peşinden hastaneye gittim. Berkay'a, eşine hiçbir şey söylemediğimi söyleyip, 'Buna nasıl inanırsın' dedim. Hatta, o da bana 'Kaptan ben sana inanıyorum' dedi. Belimde olan tabancayı çıkardım orada bulunan masaya koydum, 'İnanmıyorsan beni vur' dedim. Burnu kırık olduğu için ona, 'Ben buradayım eğer taciz olduğunu düşünüyorsan al silah burada, ben senden şikayetçi de olmayacağım, ne yaparsan yap" dedim. Sonra belime tekrar tabancayı koyarken ateş aldı" dediği öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.