Hava Durumu

Arda'nın 'hayalet silahı' kriminale gitti

Olayın yaşandığı gece Berkay'ın tedavi altına alındığı hastaneye silahla gittiği belirlenen Turan'a 'Ateşli Silahlar Kanunu'na muhalefet' suçundan cezai işlem uygulandığı, silahının da kamuoyunda 'hayalet silah' olarak bilinen Glock marka olduğu öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2018 10:46
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2018 10:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Arda'nın 'hayalet silahı' kriminale gitti

Arda Turan'ın Berkay ile kavgasında kullandığı silahla ilgili yeni bir detay daha ortaya çıktı. Ruhsatsız olduğu belirlenen silahın kamuoyunda 'hayalet silah' olarak bilinen 'Glock' marka olduğu öğrenildi. Silah kriminal incelemeye gönderildi.

Arda Turan hakkında da 'Ateşli Silahlar Kanunu'na muhalefet' suçundan ayrı bir cezai işlem uygulandı.

'SİLAH RUHSATSIZ'

"Arda Turan'ın üzerinde bulunan silah ruhsatlı diye bilgi veriliyor ama emniyetten edindiğim bilgiye göre, silah ruhsatsız. Hiçbir silah yanlışlıkla ateş almaz, tetiğe basmadığınız sürece silah kesinlikle patlamaz. Eğer silah yanlışlıkla ateş almış olsaydı, Arda vurulurdu. Çünkü silahı verirken karşı tarafa kabzası gelecek şekilde verirsin, ön tarafından değil. Silah mermi ağzında durmaz hazır halde taşınmaz. O silahın gövdesi çekilmediği sürece, mermi ateşlemeye hazır hale gelmez. Eğer silah patlamasaydı soruşturma olmazdı"

'BERKAY TARAFI OLAYI KAPATMAYA ÇALIŞTI'

"Hastanenin güvenlik görevlisi polisi arıyor, 'Hastanemizin acil servisinde silah patladı' bilgisini veriyor. Polis gelip incelemeler yapıyor. İlk başlarda Berkay tarafı olayı kapatmaya çalıştı, ne zaman ki hastane polise bilgi verdi ondan sonra Berkay cephesinden de açıklamalar geldi"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.