Hava Durumu

Ali Koç'un 'halı' dediği 'seccade' çıktı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, FB TV'de yaptığı açıklamadaki 'halı' sözleri gündeme bomba gibi düşmüştü. A Spor yorumcusu ve Fotomaç Gazetesi yazarı Emre Bol, kendisine gelen bir bilgiyi paylaştı. Bol, "Ali Koç'un 'halı' dediği Aatif'ın seccadesiymiş." ifadelerini kullandı..

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2018 19:49
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2018 19:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Ali Koç'un 'halı' dediği 'seccade' çıktı

Ali Koç'un 'halı' dediği Aatif'ın seccadesiymiş

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, FB TV'de yaptığı açıklamadaki 'halı' sözleri gündeme bomba gibi düşmüştü. A Spor yorumcusu ve Fotomaç Gazetesi yazarı Emre Bol, kendisine gelen bir bilgiyi paylaştı. Bol, "Ali Koç'un 'halı' dediği Aatif'ın seccadesiymiş." ifadelerini kullandı.

GÜNDEMİ SALLAYAN 'HALI' AÇIKLAMASI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, FB TV'de katıldığı Gündem Özel programında birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Ali Koç'un açıklamaları içerisinde en dikkat çekenlerinden bir tanesi de "halı" meselesiydi.

Ali Koç'un "Beşiktaş maçı öncesi yardımcı antrenörlerin bir halı getirmişler. Halının ne olduğu sorulunca da 'Beşiktaş bugün bizi yenecek, biz de hocanın cenazesini bu halıyla kaldıracağız.' demişler." şeklindeki sözleri sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşmüştü.

HALI DEDİĞİ SECCADE ÇIKTI!

A Spor yorumcusu ve Fotomaç Gazetesi yazarı Emre Bol, kendisine gelen bir bilgiyi paylaştı. Bol, "Ali Koç'un 'halı' dediği Aatif'ın seccadesiymiş." ifadelerini kullandı.

.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.