Hava Durumu

Akşener'den Erdoğan'a: Suudi Kralı'na verdiğin nişanı geri al

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı, Suudi Kralı'na verdiği nişanı geri almaya çağırdı.

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2018 08:24
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2018 08:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Akşener'den Erdoğan'a: Suudi Kralı'na verdiğin nişanı geri al

Suudi Arabistan, Suriye'nin Rakka kentinin yenilenmesi için "IŞİD karşıtı koalisyona" 100 milyon dolar verdiğini duyurmuştu.

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert, dün bir açıklama yaparak, Suudi Arabistan'ın bu kararına ilişkin ABD'nin memnuniyetini dile getirmişti.

Yeniçağ gazetesinde yer alan habere göre İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener dün bir açıklama yaparak, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı 2016 yılında Suudi Kralı Selman'a verdiği devlet nişanını geri almaya çağırdı.

'BELLİ Kİ UTANMADINIZ, ALLAH'TAN DA MI KORKMADINIZ?'

Akşener, "Müslüman coğrafyasında yaşanan onca drama sessiz kalıp, YPG terör örgütünün hakimiyetindeki bölgeye 100 milyon dolarlık destek veren Suudi Kralı'na sesleniyorum: Belli ki, Müslüman kanı döken terör örgütüne bu desteği verirken kuldan utanmadınız, Allah'tan da mı korkmadınız?" ifadelerini kullandı.

Akşener, "AK Parti hükümetini de uyarıyorum: Birlikte girdiğiniz bu oyunda, dünkü ortaklarınızın yeni oyununa dikkat edin. Kral Selman'a verdiğiniz Devlet Nişanı'nın iadesini isteyin" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.