Hava Durumu

AK Parti'nin yerel seçim arayışı

AK Parti'nin erken de yapılabileceği iddia edilen yerel seçimler için bölgesinde sevilen yeni yüzler aradığı öğrenildi. Parti kurmayları, 'her ile bir Recep Tayyip Erdoğan aradıklarını' söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2018 07:14
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2018 07:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
AK Parti'nin yerel seçim arayışı

Hürriyet'ten Nuray Babacan'ın haberinde AK Parti'nin tüm programlarının eylül ayından sonra başlamak üzere planlandığı belirtildi. 

Parti yöneticileri, Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimler için 'tevazu sahibi, şatafattan uzak duran ve halkın gönlünde karşılığı olan' isimler aradıklarını dile getirdi.

'HER İLE BİR TAYYİP ERDOĞAN'

Kurmaylar, şu ifadeleri kullandı:

"Yeni isimlerin, insan yönetimi ve kurum yönetimini başarıp başarmayacağına bakacağız. Şu ana kadar 3 yıllık performans raporları var zaten. 4'üncü yılı da tamamladık. Mevcut başkanların performansı çıkacak ortaya. Genel bir rapora dönüştürüp, Cumhurbaşkanı'na sunacağız. Bu raporlarda, belediye başkanı seçildikten sonra bugüne kadar ne yapmış, hepsi görülecek. Hizmet yapmıştır, icraat yapmıştır ama gönüllere girememiştir. El sıkmayan, tevazu göstermeyen, nobran olan, şatafat içinde olanla yola devam etmeyeceğiz. Biz her ile bir Tayyip Erdoğan arıyoruz."

AK Parti'de İstanbul ve Ankara gibi kritik olan iller için seçenekler araştırılırken, milletvekillerinden isim kaydırma olasılığının 'düşük de olsa halen var olduğu' belirtiliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.