Hava Durumu

150 kiloluk kadın doğum yaptı!

Hamilelik sürecinde 150 kiloya kadar ulaşan Seray Top, sezaryenle bir kız çocuğu dünyaya getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2018 09:44
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2018 09:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
150 kiloluk kadın doğum yaptı!

Denizli'de, hamilelik sürecinde 150 kiloya kadar ulaşan Seray Top, sezaryenle bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Top, hamileliğinin 7'nci ayında sezaryenle doğum yaptı. 3 kilo 600 gram ağırlığında bir kız çocuğu dünyaya getiren anne ile bebeği gerekli kontrollerinin ardından taburcu edildi

Denizli'de, hamilelik sürecinde 150 kiloya kadar ulaşan Seray Top, sezaryenle bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Top, hamileliğinin 7'nci ayında sezaryenle doğum yaptı. 3 kilo 600 gram ağırlığında bir kız çocuğu dünyaya getiren anne ile bebeği gerekli kontrollerinin ardından taburcu edildi.

Denizli'de, hamilelik sürecinde 150 kiloya ulaşan kadın, sezaryenle bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Burdur'un Gölhisar ilçesinde yaşayan ev hanımı 24 yaşında ve 150 kilogram ağırlığındaki Seray Top, riskli gebelik nedeniyle Denizli'deki özel bir hastaneye başvurdu.

Genç kadının hamilelik takibi Op. Dr. Gülçin Sarıiz Kıvrak tarafından yapıldı. Top, hamileliğinin 7. ayında sezaryenle doğum yaptı. 3 kilo 600 gram ağırlığında bir kız çocuğu dünyaya getiren anne ile bebeği gerekli kontrollerinin ardından taburcu edildi.

Dr. Kıvrak, gazetecilere yaptığı açıklamada, 150 kiloluk hastasının, hamileliği süresince kontrol altında tutulduğunu söyledi.

Anne adayını hamileliğinin 7. ayında doğuma aldıklarını belirten Kıvrak, "Hastamızın takipleri normaldi. Doğumu sezaryenle gerçekleştirdik" dedi.

Anne Seray Top ise "Hamile olduğumu öğrendikten sonra kilo nedeniyle risk faktörü olduğu ifade edildi. Sonra buraya geldik. Bir kız bebek dünyaya getirdim, çok mutluyum" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.